Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Suzanne van der Wees

Suzanne van der Wees

Kennis maken met Suzanne?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Gezondheid is niet het doel, maar de voorwaarde. Lukt het jou om de regie te nemen over je leven, of voel je je overrompeld? Iedereen kan weleens een handje hulp gebruiken om hun gezondheid kracht bij te zetten. In mijn praktijk komen geregeld mensen die vastlopen in werk en/of privé, weinig plezier ervaren, vastlopen in hun hoofd of een stukje bezinning willen. Heb jij behoefte aan inzicht, rust en (zelf)vertrouwen? Vanuit een gelijkwaardige samenwerking tussen jou en mij, gaan we aan de slag om je klachten bij de kern aan te pakken. Dát is uiteindelijk de kern: dat jij zelf de regie hebt om je leven in te richten zoals jij het voor je ziet. Iedereen is anders; wat ze van huis uit hebben meegekregen, hun vaardigheden en ervaringen, en iedereen heeft dan ook een bijzonder verhaal te vertellen. Daarom is elk traject ook maatwerk: ik luister goed naar jou, zodat we samen kunnen vaststellen waar je behoefte aan hebt.

Kennis maken met Suzanne?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag overdag. Mijn praktijk houd ik aan het Westeinde in Den Haag, in Het Spaansche Hof. Mocht je je in het weekend aanmelden voor een telefonische kennismaking, doe ik mijn best de eerstvolgende werkdag te bellen. I also offer English spoken trajectories.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stressklachten en bied o.a. ondersteuning op aanverwante gebieden zoals burn-out herstel, het vergroten van het zelfvertrouwen en het creëren van een werk-privébalans. Veel klachten tegenwoordig zijn stressgerelateerd, je kunnen wapenen tegen stress en ermee om kunnen gaan, zijn dan ook een essentiële vaardigheden om jouw balans te verwezenlijken. Het kunnen stellen van grenzen, weten wat je wilt en kunnen aangeven waar je behoefte aan hebt zijn o.a. belangrijk. Daarom begeleid ik ook mensen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en assertiviteit. Maar ook met andere klachten kan je bij mij terecht. Heb je bijvoorbeeld last van somberte, sociale angst, paniek, een laag zelfbeeld, faalangst of gegeneraliseerde angst? Veel van deze klachten zijn verbonden met elkaar, en ik help je graag om van klacht naar kracht te gaan. Als Arbeid- en Gezondheidspsycholoog, begeleid ik ook mensen die komen met loopbaanvraagstukken, wanneer ze meer inzicht willen krijgen in hun wensen, kwaliteiten en kansen. Hierdoor kan je concrete stappen gaan zetten in je loopbaan, en weer de regie nemen met hernieuwd plezier. Voor bijna alle begeleidingstrajecten geldt dat ik een aantal vragenlijsten bij je afneem, ná het eerste intakegesprek. Dit zorgt voor inzicht in waar de belangrijkste ontwikkelpunten voor jou liggen, en geeft sturing aan het traject. Tijdens de intakefase peil ik ook je verwachtingen en wat je van mij nodig hebt. Ik ben een groot voorstander van opdrachten/oefeningen geven en samen concrete actiepunten verzinnen waar je mee aan de slag kan, om je dichterbij het bereiken van je doel te brengen. Immers gebeurt het allemaal in jouw eigen leven, tussen de gesprekken in. Hoe meer je ermee bezig bent, hoe meer je eruit haalt! Ik maak o.a. gebruik van Cognitieve Gedragstherapie, ontspanningsoefeningen, Positieve Psychologie, oplossingsgerichte therapie, coaching en loopbaanadvisering.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Suzanne