Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Wendela Wolters

Wendela Wolters

Kennis maken met Wendela?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom op mijn beginpagina! Voorgaande quote geeft kort weer wat mij inspireert bij elk gesprek wat ik voer. Stevig aanwezig in het hier- en -nu loop ik een periode met je ( of jullie ) mee. Samen onderzoeken wij wat je nodig hebt om weer hoopvoller , daadkrachtiger en sterker in het leven te staan. Daarbij ben ik als een speurneus op zoek naar kracht- en hulpbronnen die je hierbij in kan zetten. Vanzelfsprekend heb ik in de loop der jaren mijn "gereedschapskist" gevuld met wetenschappelijk bewezen effectieve methoden en technieken, maar ook met hulpmiddelen waarvan ik weet dat mijn clienten ze buitengewoon waarderen. Mijn overkoepelende visie op psychologische hulpverlening laat zich het best omschrijven door de volgende kernwoorden: Werken vanuit kracht en mogelijkheden, oplossingsgericht, warm en betrokken omdat een stevige therapeutische relatie nu eenmaal de grootste voorspeller is van een succesvolle begeleiding. Als systeemtherapeut i.o betrek ik ook graag de belangrijke "anderen". Mijn werkzaamheden bestaan uit individuele begeleiding , gezin- en relatie therapie en mIndfulnesstraining zowel in de groep als individueel.

Kennis maken met Wendela?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Gesprekken kunnen plaatsvinden op mijn praktijkruimte of via beeldbellen/ telefonisch gesprek. Soms wijk ik hier van af en zie ik clienten op een andere locatie, samen komen wij er wel uit. Ik zie mijn clienten gemiddeld 4 dagen per week in mijn praktijkruimte en reserveer 1 dag om thuis te werken, dit kan variëren. Afspraken buitenkantoortijd worden in overleg gemaakt.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 105,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Lang geleden als verpleegkundige opgeleid ben ik wat later in mijn leven Psychologie gaan studeren en uiteindelijk afgestudeerd als Arbeid-en organisatiepsycholoog met een speciale expertise in stress en stressreductie. Ik hecht groot belang aan opleiding en scholing en heb onder meer de volgende vaktechnische verdiepingen gevolgd: Mindfulnesstrainer 1e Cat., Basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapie, Chronische Stress Reversal ( CSR) en Appreciative Inquiry. Tevens ben ik bezig met mijn specialisatie tot systeemtherapeut, waardoor ik met een systemisch "oog" ook naar de individuele problematiek kijk. Klachten die ik behandel zijn onder meer: laag zelfbeeld, somberheid, rouw- en verlies, angstklachten, identiteitsproblematiek, keuzestress, burn-out, hechtingsproblematiek en gezins- en relatieproblematiek.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken