Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Wendy Engelen

Wendy Engelen

Kennis maken met Wendy?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Wendy Engelen en ik ben GZ-psycholoog bij Caredate. Ik zet me graag in om samen met jou in kaart te brengen waar je in je leven of binnen jezelf tegenaan loopt, om van daaruit samen tot een hulpvraag en passende behandeldoelen te komen. Deze doelen kunnen o.a. gaan over het anders kunnen doen, denken of ervaren van dingen in je leven. Samen bepalen welke doelen binnen de behandeling haalbaar en het meest belangrijk voor je zijn, en ook de manier waarop we daar naartoe werken bepalen we in overleg. Uiteraard neem ik hierbij ook de meest recente wetenschappelijke inzichten mee en hoop ik je een effectieve behandeling op maat te bieden.

Kennis maken met Wendy?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Beschikbaarheid: vrijdag tussen 8.30 en 17.00. Afspraken zijn mogelijk via videobellen en in mijn praktijkruimte in Amsterdam West.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .


Mijn ervaring en specialisatie

De afgelopen 10 jaar heb ik o.a. veel gewerkt met mensen met angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, ADHD, traumagerelateerde klachten, autisme spectrum stoornissen, burn-out en spanningsklachten. Gedurende deze periode heb me gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, MBCT, kortdurende psychoanalytische steungevende psychotherapie, EMDR en schematherapie. Sinds 2018 ben ik BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en momenteel volg ik naast mijn werk voor Caredate de post-academische opleiding tot Psychotherapeut.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Wendy