Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Wendy Van Herwaarden-Meester

Wendy Van Herwaarden-Meester

Kennis maken met Wendy?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn visie is dat ik geloof ik maatwerk. Mensen verschillen van elkaar en ik geloof in de kracht van samenwerking om samen uit te vinden wat de beste aanpak of insteek voor iemand is. De wijze waarop ik voornamelijk werk zou ik omschrijven als empathisch, open, respectvol, eerlijk en nieuwsgierig. Voor mij is het elke keer opnieuw een mooie uitdaging om op een creatieve manier te kijken naar de wetenschappelijk bewezen methoden en naar wat het beste voor iemand werkt en past. Samen kan er dan effectiever gewerkt worden aan het aanpakken van waar iemand tegen aan loopt.

Kennis maken met Wendy?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk is in Almere muziekwijk. Het bezoekadres is: Louis Armstrongweg 26a in Almere, op de tweede verdieping. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voor de deur zijn er parkeerplaatsen waar gratis kan worden geparkeerd. Het is ook mogelijk om online af te spreken, vanuit een eigen vertrouwde omgeving. De dagen waarop ik werkzaam ben zijn dinsdag (ook in de avond), donderdag en vrijdag.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Sinds mijn afstuderen in 2011 heb ik in verschillende instellingen en settings gewerkt en op verschillende gebieden ervaring opgedaan. Ik heb mij vooral gespecialiseerd in angstklachten, zelfbeeld/zelfvertrouwen en stemmingsklachten. Verder heb ik ook ervaring op andere gebieden zoals burn-out klachten. Ik gebruik verschillende behandelmethodes zoals ACT, CGT, NLP en ik geef relatietherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week