Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Yonda Poslavsky

Yonda Poslavsky

Kennis maken met Yonda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn naam is Yonda Poslavsky. Ik ben 52 jaar en zo'n 25 jaar werkzaam als psycholoog. Mijn praktijk is in De Bilt. Daarnaast werk ik als behandelaar bij Trauma Centrum Nederland. Ik bied begeleiding bij verschillende vragen en problemen. Eigenlijk is het belangrijkste criterium dat jij klachten hebt die jou in je dagelijks leven belemmeren, waarmee jij aan de slag wilt. Ik werk zoveel mogelijk 'transdiagnostisch'. Dat betekent dat de diagnose, of het label, van je problemen voor mij niet zo belangrijk is. Waar het om gaat is datgene waar jij last van hebt, en de manier waarop dat jou beïnvloedt. Graag kijk ik samen met jou hoe we aan de slag kunnen met jouw klachten en vragen, zodat jij kan komen tot herstel. Na je aanmelding neem ik binnen 24 tot 48 uur contact met je op voor het maken van een eerste (telefonische) afspraak.

Kennis maken met Yonda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk van maandag t/m vrijdag onder kantooruren. Mijn praktijk is gevestigd in De Bilt. Je kan in de buurt gratis parkeren en de bushalte is op loopafstand. Online therapie via beeldbellen en online behandelmodules is ook mogelijk. Ook EMDR-behandeling kan eventueel via beeldbellen.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik behandel cliënten met verschillende klachten zoals trauma, angst en depressie. Het is fijn om mensen die op een of andere manier vast (dreigen) te lopen te helpen om weer stappen te zetten. Dat is precies waarom ik voor dit mooie beroep heb gekozen! Om bij te blijven in mijn vak, heb ik in de afgelopen 25 jaar heel wat cursussen en bijscholing kunnen doen. Daardoor kan ik veel verschillende therapievormen bieden waaronder EMDR, ACT, Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie, Voice Dialogue en Internal Familie Systems. Daarbij heb ik ook een opleiding creatief psychosociaal werk gedaan. Ik kijk graag samen met jou welke behandelvorm bij jou en jouw klachten past.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Yonda