Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Re-integratie: snel weer aan het werk

Standaardtijden voor re-integratie en werkhervatting zijn niet meer van deze tijd. Hoe langer een medewerker afwezig is, hoe kleiner de kans op terugkeer in het (eigen) werk. Na drie maanden is deze kans minder dan 50%, na een jaar minder dan 20% (bron: Result Mediation). Zaak om zo snel mogelijk werk te maken van re-integratie.

Duurzame inzetbaarheid

Het is bovendien gezonder om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Je medewerker krijgt weer zicht op die vertrouwde plek in het maatschappelijk leven en kan meedraaien met collega’s. Een serieuze aanpak waarmee je ook werkt aan het vertrouwen en de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers. De psychologen van Caredate werken niet op basis van standaardprogramma’s en kunnen bijvoorbeeld je medewerker kort en intensief begeleiden bij een succesvolle re-integratie.

Samenwerking arbodiensten en re-integratiebedrijven

Caredate werkt graag samen met arbodiensten en re-integratiebedrijven en –specialisten om een snelle en effectieve re-integratie van medewerkers te realiseren. We doen dat altijd op basis van hele duidelijke werkafspraken en korte lijnen, met als doel om contactpersonen/casemanagers zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Daarvoor worden afspraken op maat gemaakt over informatievoorziening, terugkoppeling en budgetten.

Meer weten over de samenwerking met Caredate? Stuur even een berichtje naar info@caredate.nl of bel onze servicedesk: 085-065 3165.

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Zelf een psycholoog kiezen