Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Waarom vragenlijsten bij Caredate

Zo min mogelijk formulieren en formaliteiten, dat is een van de uitgangspunten van Caredate. “Waarom sturen jullie dan zo’n vragenlijst?” is dan een terechte vraag. Het antwoord: wij willen dat de psychologen van Caredate zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan de behandeling van jouw vragen en problemen. En dan is de serieuze invulling van zo’n vragenlijst juist heel handig: je psycholoog kan het gesprek met jou dan veel beter en effectiever voorbereiden.

Neem er dus even de tijd voor

Met andere woorden: als je de vragenlijst invult, is er gewoon meer tijd voor het echte gesprek. Wij sturen je twee keer een vragenlijst:
  • Kort voor het eerste gesprek, de zogeheten ‘intake’. Als je de vragenlijst hebt ingevuld, is de psycholoog al goed op de hoogte en kan hij of zij sneller ‘to the point’ komen voor de behandeling en het behandelplan.
  • Kort voor het laatste gesprek: dit geeft de mogelijkheid om goed te analyseren hoe de behandeling is verlopen en nog goede adviezen te kunnen geven voor het vervolg. Denk aan tips over je gedrag als de behandeling is afgelopen.

Je evaluatie achteraf

Als de behandeling is afgerond sturen wij je nog een zeer overzichtelijke evaluatie met een paar vragen. We stellen het zeer op prijs als je ook daar even aandacht aan besteedt. Het helpt Caredate om van jouw ervaringen te leren en onze dienstverlening continu te kunnen verbeteren.

Uiteraard worden alle gegevens uit de vragenlijsten en de evaluatie strikt vertrouwelijk behandeld. Hoe wij met je gegevens omgaan kan je ook lezen in ons privacyreglement.

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Zelf een psycholoog kiezen