Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Delft | Stefan Inthorn

Stefan Inthorn

Kennis maken met Stefan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Je zoekt waarschijnlijk hulp voor iets waar je zelf niet uit lijkt te komen. Mogelijk heb je al het nodige geprobeerd om je probleem het hoofd te bieden, maar wil het maar niet lukken. Het is dan ook een logische stap om op zoek te gaan naar een psycholoog. Ik nodig je uit om samen aan de slag te gaan om jezelf verder te ontwikkelen en hiermee je probleem het hoofd te bieden. De gesprekken zullen je een veilige plek geven, zodat je openlijk kunt bespreken wat jou bezig houd. Anderen die jou zijn voorgegaan hebben aangegeven dat ze de open en informele sfeer in de gesprekken als prettig hebben ervaren. Samen onderzoeken we hoe het komt dat jouw probleem blijft bestaan, en hoe wij er aan kunnen werken. Zo kun jij je situatie verbeteren en je leven weer invullen zoals jij dat graag ziet. Het is al een hele stap om te besluiten steun te zoeken. Neem daarom gerust contact op via deze website. Bij aanvraag voor een kennismakingsgesprek, neem ik binnen 24 uur contact met je op. We bespreken dan jouw reden om je aan te melden en wat je wil bereiken. Indien gewenst plannen we gelijk een intakegesprek.

Kennis maken met Stefan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk op de dinsdag tot en met de vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. De locatie is het Coachhuis op Marshalllaan 2 te Delft. Het is ook mogelijk online behandeling te volgen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Als psycholoog behandel ik voornamelijk angstklachten. Dit is een zeer breed onderwerp welke zich in vele vormen aandoet. Je kunt bij mij terecht voor angst, paniek en paniekstoornis, piekeren, trauma en somberheidsklachten. Samen met jou werk ik op basis van jouw vraag aan het verbeteren van jouw doelstelling. Helaas kan ik je niet verder helpen indien er sprake is van agressie, gevaar voor zelfverwonding of suïcide, persoonlijkheidsproblematiek of verslaving. Mijn behandelmethoden bestaan uit Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Mindfulness. Afhankelijk van jouw doelstelling en mogelijke voorkeur, worden een of meerdere passende behandelmethode(-n) gehanteerd. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Leiden als psycholoog en ben meerdere jaren werkzaam geweest als psycholoog binnen de gezondheidszorg.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week