Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Nijmegen | Marieke Gerkema

Marieke Gerkema

Kennis maken met Marieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Marieke Gerkema en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mail adres hebt ingevuld, bel ik je zo spoedig mogelijk, tijdens werkdagen vaak binnen 24 uur. Tijdens deze telefonische kennismaking kunnen we samen kijken of het ‘klikt’ en of ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Marieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

De gesprekken vinden meestal plaats in mijn praktijk in Lent; in overleg kunnen deze ook ergens anders plaatsvinden, bijvoorbeeld bij jou thuis. Ik ben beschikbaar op dinsdag en donderdag, andere momenten eventueel in overleg.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out of relatieproblemen. Sinds 1996 heb ik mijn eigen praktijk voor therapie en coaching. Hiernaast heb ik zes jaar gewerkt in een psychologenpraktijk in de BasisGGZ. Naast particulieren komen er vanaf het begin ook veel door de werkgever doorverwezen cliënten, met name als het gaat om burn-out klachten of andere werk gerelateerde vragen. Na mijn Doctoraal klinische psychologie heb ik een specialistische opleiding tot cliëntgericht psychotherapeut gevolgd, de postacademische opleiding tot ZKM-coach en een EMDR-opleiding. Met mijn psychotherapie opleiding ben ik erkend lid geworden van de VPEP: de vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week