Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Samenwerking en innovatie

Werken aan betere zorg en innovatie, dat doe je niet in je eentje. Daarom werkt Caredate graag samen met partners die hetzelfde doel nastreven. Deze partners zijn onder andere:

GEM. Ecosysteem Mentale Gezondheid

Sinds 2016 is Caredate samenwerkingspartner van De Nieuwe GGZ, voortgezet als GEM, wat staat voor Ecosysteem Mentale Gezondheid. De essentie: werken aan weerbare individuen, dus verder kijken dan wat nu traditioneel in de GGZ gebeurt. GEM ontwikkelt initiatieven om de woon-, school- en werkomgeving te betrekken en ervoor te zorgen dat je zelf de weg kan vinden naar andere mogelijkheden en hulp om aan jezelf te werken. Dat zal uiteindelijk moeten leiden tot minder toestroom naar het ‘zorgsysteem’. Zie ook denieuweggz.nl.

Huisartsen/POH GGZ

Huisartsen en met name POH’s GGZ zijn onmisbaar voor de GGZ, grofweg de helft van de psychische klachten in Nederland wordt bij hen opgelost. Zij weten ons steeds beter te vinden voor aanvullende ondersteuning en als (gespreks)partner die snel en flexibel hulp biedt waar het gaat om preventie, korte wachttijden en het afvlakken van pieken in hun capaciteit. Meer weten over samenwerking? Kijk even bij informatie voor verwijzers. of bel ons: 085-065 3165 of mail naar info@caredate.nl.

Frisse gedachtes, voor en door studenten psychologie

Een mooi initiatief van studenten aan de Radboud Universiteit van Nijmegen, ook populair bij andere universiteiten. Frisse Gedachtes biedt studenten een luisterend oor door te kunnen chatten, wandelen en ontmoetingen met ‘buddies’, masterstudenten psychologie. Wij helpen hier graag aan mee, de masterstudenten doen hier mooie ervaring mee op en het helpt ongetwijfeld ook om de toeloop naar (studenten)psychologen te verminderen. Kijk maar eens op frissegedachtes.nl.

Vlokhoven Opleidingen

Er zijn veel goede opleiders in Nederland. Vlokhoven Opleidingen verdient wat ons betreft een speciaal plekje, omdat zij ook veel aandacht besteden aan de mogelijkheden voor jonge masterpsychologen om in dit vak aan de slag te gaan. En opleidingen voor een eerlijke prijs aan te bieden. Uiteraard geaccrediteerd. Ook zij willen deze markt veranderen. Vandaar dat speciale plekje. Kijk voor meer info op vlokhovenopleidingen.nl.

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Zelf een psycholoog kiezen