Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Samenwerken met Caredate

Samenwerken om de zorg te verbeteren en te veranderen. Het is de missie van Caredate om de zorg voor iedereen in Nederland betaalbaar en bereikbaar te houden. Daarom werken wij graag samen met partijen die daar ook voor gaan, zoals:

De Nieuwe GGZ/SamenBeter

Sinds 2016 is Caredate samenwerkingspartner van De Nieuwe GGZ, tegenwoordig actief als het bredere platform SamenBeter. Het uitgangspunt van SamenBeter: laat mensen in de wijk zelf de regie voeren over hun zorg en organiseer de zorg zoveel mogelijk samen met andere hulpverleners. Oftewel: ga uit van wat mensen nodig hebben (en dat is in iedere wijk weer anders) in plaats van wat je zelf te bieden hebt. Zo denken we er bij Caredate ook over. Kijk eens voor meer informatie op samenbeter.org.

Huisartsen en POH’s GGZ

Huisartsen en POH’s GGZ zijn de drukste ‘poortwachters’ van de zorg. Als jonge instelling in de BasisGGZ biedt Caredate graag hulp. Steeds meer huisartsen en POH’s GGZ weten ons te vinden als partner die snel en flexibel hulp kan bieden als het gaat om preventie, het verkorten van wachttijden en het opvangen van pieken in de capaciteit. Meer weten? Bel ons: 085-065 3165 of mail naar info@caredate.nl. of bekijk de informatie voor verwijzers.

Zorg in krimpgebieden

Het is een steeds grotere zorg: hoe houden we de infrastructuur van de zorg in de krimpgebieden van Nederland in stand? Caredate wil daar graag, vanuit haar maatschappelijke rol, een bijdrage aan leveren, onder andere met onze dienst ‘100% online’. Daarom komen wij graag in contact met zorgverleners en instanties die werk willen maken van deze problematiek. Samen eens van gedachten wisselen? Bel ons: 085-065 3165 of mail naar info@caredate.nl..

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Zelf een psycholoog kiezen