Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Samenwerkingen

De Nieuwe GGZ/SamenBeter

Sinds 2016, kort na de oprichting van Caredate, zijn we samenwerkingspartner van De Nieuwe GGZ, tegenwoordig actief als het bredere platform SamenBeter. Het uitgangspunt: laat mensen de regie voeren over hun zorg. Organiseer zorg zoveel mogelijk in de buurt en werk zoveel mogelijk samen met andere hulpverleners. Oftewel: ga uit van wat iemand nodig heeft in plaats van wat je te bieden hebt. Zo denken we er bij Caredate ook over. Kijk eens voor meer informatie op samenbeter.org.

Huisartsen, bedrijfsartsen en arbodiensten

Caredate werkt graag samen met huisartsen, bedrijfsartsen en arbodiensten. Informatie voor verwijzers vind je hier. Caredate kan ook snel en flexibel hulp bieden als het gaat om preventie, het verkorten van wachttijden en het opvangen van pieken in de capaciteit. Bovendien werken wij op projectbasis samen met gespecialiseerde bureaus op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Samenwerking met De Monitor Groep

Over duurzame inzetbaarheid gesproken: met gevalideerd onderzoek wordt op individueel en op bedrijfsniveau de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers in kaart gebracht. Duurzame inzetbaarheid is opgebouwd uit drie bouwstenen:
  • Werkvermogen: kan je het werk fysiek en mentaal goed aan?
  • Employability: kan je goed omgaan met veranderingen en ben je klaar voor de toekomst, binnen of buiten je organisatie?
  • Vitaliteit: ben je gezond en heb je leuk en uitdagend werk?
Duurzame inzetbaarheid betekent dat je medewerkers tot het eind van hun carrière energiek, geïnspireerd en van grote waarde voor je organisatie zijn. De Monitor Groep meet, analyseert en adviseert. In samenwerking met de Monitor Group organiseert Caredate individuele en groepsbegeleiding om de ‘mentale fitheid’ van je medewerkers te bevorderen.

CZ Interventie experts

Caredate is met haar preventieve dienstverlening Caredate Mental Fit partner in het netwerk van interventie bedrijven van zorgverzekeraar CZ. Dit betekent onder andere dat Caredate voldoet aan de kwaliteitseisen van CZ. Met dit netwerk wil CZ aan haar bedrijfsmatige klanten passende interventies bieden om medewerkers fit en inzetbaar te houden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met een van de CZ Interventie Experts. Zij wijzen je graag de weg naar een effectieve en zo voordelig mogelijke aanpak. En dan kom je vanzelf weer uit bij Caredate!

Meer weten en/of samenwerken met Caredate? Neem gerust contact op met ons via info@caredate.nl of bel even met ons servicenummer 085-065 3165.

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Zelf een psycholoog kiezen