Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Het team van Caredate bestaat uit zo’n 100 ervaren en ondernemende psychologen die mensen zo snel en effectief mogelijk verder willen helpen. Naast de inhoud gaat het vooral om gemak, laagdrempeligheid, je eigen inbreng en onderling vertrouwen, want dat zijn belangrijke voorwaarden voor een succesvol behandeltraject. Als klant zit je bij Caredate dus ook zelf aan het stuur.

Betaalbare zorg, kortere wachtlijsten

Caredate is sinds 2015 in de lucht. De uitdaging was en is: zorg bereikbaar en betaalbaar houden voor iedereen die dat nodig heeft. Dat betekent: werken aan veel kortere wachtlijsten en zorgen dat onze psychologen zonder gedoe hun werk kunnen doen. Laagdrempelig, zodat je snel aan de slag kan. Zo kan je zelf je psycholoog uitkiezen, het contact leggen, zodat je je verhaal maar één keer hoeft te vertellen. Caredate is officieel een zorginstelling in de BasisGGZ. Dit maakt onze zorg bereikbaar voor grotere groepen mensen, mede omdat daardoor sprake is van vergoeding vanuit de basisverzekering.

Online zorginstelling

Wij zijn een zorginstelling die zich via internet presenteert. Dus zonder gebouwen, wachtkamers, overbodige managementlagen en wachtlijsten. Met korte lijnen waarbij de hulpvraag van onze klanten bepalend is. De gesprekken kunnen op allerlei manieren plaatsvinden. Dus gewoon in de spreekkamer, of met videobellen, chats, wandelsessies en combinaties daarvan. De psycholoog en de klant spreken dat samen af. Hoe, wanneer en waar, dat doe je dus samen.

Kortdurend behandelen

Wij willen de beste zijn in kortdurend behandelen. Waarom? Wij willen je sterker maken, leren wie je bent, hoe je met je leven om kan gaan en daar trots op te zijn. Ons ideaal: als je bij ons bent geweest, kan je het daarna gewoon zelf en heb je geen hulp meer nodig. Daarom betrekken we je actief bij het behandeltraject (dan leer je er het meest van!) en besteden wij aandacht aan terugvalpreventie: het voorkomen dat je je ‘oude gedrag’ weer oppakt. Ook belangrijk om de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden.

Kernteam Caredate

Ons kernteam is verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van onze psychologen en de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Onze trots is MyCaredate, het gebruiksvriendelijke EPD dat wij in eigen beheer hebben ontwikkeld. Ons team bestaat uit Karen Janssen (projectmanager klantbelang), Nico Kamminga (initiatiefnemer), Sylvana Koene (psycholoog), Paul-Felix Olthof (IT-expert), Maarten Roos (bedrijfskundige) en Heidi Euverman (office support).

Raad van Commissarissen

Onze Raad van Commissarissen is, naast toezichthouder, een belangrijke steun waar het gaat om het toetsen en ontwikkelen van onze maatschappelijke doelstelling: zorg toegankelijk houden voor zoveel mogelijk mensen, hoogwaardig en betaalbaar. Onze Raad van Commissarissen bestaat uit Manon Kleijweg (voorzitter), ouderenpsychiater bij Molemann Mental Health, Arnoud Boot, hoogleraar ondernemingsfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam, lid van de WRR en Michael Milo, GZ-psycholoog en verbinder bij GEM (Ecosysteem Mentale Gezondheid, voorheen De Nieuwe GGZ). Een kritisch en veelzijdig team dat de vinger aan onze pols houdt en zorginnovaties stimuleert.

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Zelf een psycholoog kiezen