Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Het team van Caredate

Lange wachtlijsten in de GGZ, de geestelijke gezondheidszorg. En tegelijkertijd veel talentvolle en ervaren psychologen die maar lastig aan de bak komen. Dat kan en moet dus anders. Het idee voor Caredate ontstond in de eerste helft van 2015. Initiatiefnemer Nico Kamminga: “Wachtlijsten getuigen van weinig respect voor klanten, die in de GGZ cliënten heten. Eigenlijk vreemd, want klanten willen nooit wachten. Als het om je gezondheid gaat, prioriteit nummer 1, dan wordt dat wachten ineens breed geaccepteerd. Terwijl dat helemaal niet nodig is als je de zorg anders organiseert.”

Rechtstreeks contact met je psycholoog

Het idee achter Caredate is eenvoudig: zorg dat mensen die hulp nodig hebben rechtstreeks in contact komen met een psycholoog die ze verder kan helpen. En laat die mensen gewoon zelf hun psycholoog uitkiezen, want zo ingewikkeld is dat niet. In 2015 is dit idee verder uitgewerkt en eind 2015 werd de eerste versie van de website caredate.nl gelanceerd. Dat was de start van een spannende en mooie ontdekkingsreis in de wereld van de zorg, die voor het grootste deel van het team van Caredate destijds nogal nieuw was.

Het team van Caredate

Het team van Caredate bestond (en bestaat nog steeds) eind 2015 uit vier mensen. Naast initiatiefnemer Nico Kamminga, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie, zijn dat André Mooij, onze ‘huispsycholoog’, Maarten Roos, ons operationele geweten en IT-expert Paul-Felix Olthof. Over het team gesproken: het belangrijkste team van Caredate is ons netwerk van psychologen. Want daarvoor komen de mensen naar Caredate.

‘Als je het even niet meer weet’

Onze slogan ‘Als je het even niet meer weet’ staat voor de positieve aanpak van Caredate. Als je zorgen hebt, tegen grenzen aanloopt of jezelf belemmerd voelt, dan kan je altijd bij Caredate terecht. Meteen. Je Caredate-psycholoog is een vertrouwenspersoon die je, op basis van gelijkwaardigheid, helpt om zo snel mogelijk weer sterker en positief in het leven te staan en samen met jou je leven weer in balans brengt.

Kwaliteit dankzij uniek netwerk

De Caredate-psychologen dragen de gedachte achter Caredate graag uit:
  • Ze zijn zelfstandig, ondernemend en vormen onderling een uniek netwerk.
  • De wensen en vragen van de cliënt staan centraal: je bepaalt in onderling overleg waar en wanneer de sessies plaatsvinden.
  • Ze krijgen professionele, eigentijdse en inspirerende ondersteuning.
  • Zoals samenwerking met professionele supervisoren, die hen met raad en daad bijstaan.
  • En administratieve ondersteuning, zodat zij zoveel mogelijk tijd aan jou kunnen besteden.

De ambitie van Caredate

Een andere, frisse aanpak waarmee jij, als cliënt, weer de prettige persoon bent die je zo graag wilt zijn. Een aanpak waarmee wij bovendien voor talentvolle, gedreven en ervaren psychologen ‘the place to be’ zijn. Zodat we deze ambitie waar kunnen maken.

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Zelf een psycholoog kiezen